PALVELUT

kuva_2

Personal Training

Olipa tavoitteesi minkälainen hyvänsä, on sinun siihen päästäksesi - ja siinä pysyäksesi - keskityttävä neljään hyvinvoinnin tärkeimpään elementtiin; treeni, ravinto, lepo ja asenne. 4 Elements Personal Training -konseptissa keskitytään kokonaisvaltaisesti näiden hyvän elämän osa-alueiden hallintaan, jotta voit saavuttaa tavoitteesi pysyvästi.

Valmennus onnistuu tarvittaessa myös etänä.

 

Tutustu Personal training -paketteihin:

Ravinto­valmennus

Dieetit eivät toimi - eihän kukaan halua olla koko elämäänsä dieetillä. Sen sijaan yksilöllisesti omaan arkeesi suunniteltu ruokavalio toimii, sillä kehosi saa käyttöön yksinkertaiset mutta energisoivat, hyvänmakuiset ja terveelliset ruoka-aineet, jotka tukevat tavoitteitasi. Tästä on kysymys 4 Elements Personal Trainingin ravintovalmennuksessa. Ravintovalmennuksen avulla opit päivittäiseen ruokailuusi tavat, joiden avulla olet energisempi, nautit ruoasta, pysyt terveenä ja saavutat tavoitteesi.

Valmennus onnistuu tarvittaessa myös etänä.

Tutustu Ravintovalmennus -palveluihin:

ruoka
mindcoach

Mind Coaching®

Olet itse oman elämäsi paras asiantuntija, vaikka se saattaakin joskus unohtua. Mind Coachingin® avulla saavutat todellisen potentiaalisi, jotta voit nauttia arjestasi niin työssä, harrastuksissa kuin vapaa-ajallakin. Saavuta tavoitteesi ja elä itsesi arvoista elämää!

Valmennus onnistuu tarvittaessa myös etänä.

Tutustu Mind Coaching® -palveluihin:

Luennot

Teemu Karppisen valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote. Toisin sanoen yrityksen tasonnosto lähtee liikkeelle yksilön tasonnoston kautta ja tätä yritysten tulisi tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksilön tasonnostoon eli ihmisen henkilökohtaiseen hyvinvointiin tarvitaan neljä elementtiä, jotka ovat mieli, lepo, polttoaine ja liike.

Valmennuksessa kaikki lähtee mielestä, eli paremman ajattelun taidosta. Tämän myötä opitaan kiinnittämään huomiota näihin elementteihin omassa elämässä ja yhdistämään ne valmennettavan yksilön sekä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Karppinen johdattaa asiakkaansa kestäviin tuloksiin luennoilla, joissa keskitytään energiatasojen maksimointiin, stressinhallintaan sekä suorituskyvyn parantamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Luentoaiheita ovat esimerkiksi:

  • Menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote
  • Esimiehen hyvinvointi
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi käytännössä
  • Energiatasojen maksimointi
  • Parempaan tulokseen neljän elementin avulla
  • Paremmissa elämäntavoissa vähemmän on enemmän
  • Dieetit roskiin ja paremmat tavat tilalle
  • Paremman ajattelun taito
lc