TUULIKKI HOLMSTRÖM, 48

23.11.2017

Mikä sai laiskanpulskean lähes viisikymppisen, neljän teini-ikäisen äidin innostumaan säännöllisestä treenaamisesta salilla? Teemu!

Ensin tarkoitukseni oli vain päivittää 80-luvulta peräisin olevia muistoja liikunnasta – nämä ”muutamat” välivuodet kun olivat hurahtaneet enemmän tai vähemmän muissa merkeissä.. Teemun kanssa aukesikin kokonaan uusi uljas maailma – vapaat painot ja saliharjoittelu! Melko pelottava ajatus aluksi, mutta Teemun rauhallisen pikkutarkalla opetuksella ja lämpimän huumorin kyllästämällä kannustuksella ja tsemppauksella treenaaminen oli turvallista ja tehokasta. Tuntui, että Teemulla oli intoa ja aikaa aidosti kohdata juuri minut ja ongelmani. Puuskutusten lomassa jutellessa kävi pian myös ilmi Teemun uskomattoman laaja tietämys paitsi treenaamisesta, myös ravinnosta treenaamisen tukena.

Kuin varkain huomasin, että liikunta onkin aika mukavaa ja salitreenit suorastaan palkitsevia – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kunto kasvoi kohisten ja omien rajojen ylittäminen uudestaan ja uudestaan tuntui erittäin hienolta. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen myös se täsmällisyys, jolla Teemu joka ikisellä treenikerralla jaksaa kädestä pitäen opastaa vanhaa rouvaa oikean tekniikan löytymisessä – vieläkin! Meidän iloiset, nauruntäyteiset treenimme jatkuvat ja uskon Teemun kyllä löytävän meille uusia innostavia haasteita painoharjoittelun ihmeellisessä maailmassa!

Treenaaminen Teemun kanssa on hauskaa, palkitsevaa, turvallista ja tehokasta!